
Biodiversity in Trust
Conservation and Use of Plant Genetic Resources in CGIAR Centres
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 42.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 4 251 Ft off)
- Kedvezményes ár 17 005 Ft (16 195 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
21 256 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Cambridge University Press
- Megjelenés dátuma 2007. augusztus 13.
- ISBN 9780521596534
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem388 oldal
- Méret 242x167x20 mm
- Súly 616 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 26 b/w illus. 50 tables 0
Kategóriák
Rövid leírás:
An invaluable source of reference for those concerned with conserving the biodiversity of our staple crop species.
TöbbHosszú leírás:
The Consultative Group on International Agricultural Research (CGIAR) is an association of agricultural research centres which together represent an important force in genetic conservation of crops and their wild relatives. Under the CGIAR umbrella, the centres are collectively custodians of international genetic resource collections for crops that provide 75 per cent of the world's food energy. This volume considers the status of the key collections, in each case providing details of the botany, distribution and agronomy of the species concerned, in addition to extensive information on germplasm conservation and use. The book presents a unique synthesis of knowledge drawn from the CGIAR centres, providing an invaluable source of reference for all those concerned with monitoring, maintaining and utilizing the biodiversity of our staple crop species.
'... a recent, important snapshot of gene banking activities at CGIAR Centres. As such it is a handbook that should be used by agricultural students and scientists beginning research into biodiversity conservation, plant breeding or general plant-based systems.' Dean Spanner, Trends in Plant Science
Tartalomjegyzék:
Preface; Contributors; Acronyms; 1. Cassava M. Bonierbale, C. Guevara, A. G. O. Dixon, N. Q. Ng, R Asiedu and S. Y. C. Ng; 2. The potato Z. Huam&&&225;n, A. Golmirzaie and W. Amoros; 3. Sweetpotato Z. Huam&&&225;n and D.P. Zhang; 4. Other Andean roots and tubers C. Arbizu, Z. Huam&&&225;n and A. Golmirzaie; 5. Yams R. Asiedu, N. M. Wanyera, S. Y. C. Ng and N. Q. Ng; 6. Bananas and plantain J.-P. Horry, R. Ortiz, E. Arnaud, J. H. Crouch, R. S. B. Ferris, D. R. Jones, N. Mateo, C. Picq and D. Vuylsteke; 7. Cowpea N. Q. Ng and B. B. Singh; 8. Chickpea K. B. Singh, R. P. S. Pundir, L. D. Robertson, H. A. van Rheenen, U. Singh, T. J. Kelley, P. Parthasarathy Rao, C. Johansen and N. P. Saxena; 9. Groundnut A. K. Singh and S. N. Nigam; 10. Lentil L. D. Robertson and W. Erskine; 11. Phaseolus beans R. Hidalgo and S. Beebe; 12. Pigeonpea P. Remanandan and L. Singh; 13. Faba bean L. D. Robertson; 14. Soyabean K. Dashiell and C. Fatokun; 15. Barley J. Valkoun, S. Ceccarelli and J. Konopka; 16. Maize, tripsacum and teosinte Suketoshi Taba, Julien Berthaud, Yves Savidan, Marc Barr&&&233; and Olivier Leblanc; 17. Pearl millet K. N. Rai, S. Appa Rao and K. N. Reddy; 18. Small millets K. E. Prasada Rao and J. M. J. de Wet; 19. Rice M. T. Jackson, G. C. Loresto, S. Appa Rao, M.Jones, E. P. Guimaraes and N. Q. Ng; 20. Sorghum J. W. Stenhouse, K. E. Prasada Rao, V. Gopal Reddy and S. Appa Rao; 21. Wheat H. J. Dubin, R. A. Fischer, A. Mujeeb-Kazi, R. J. Pe&&&241;a, K. D. Sayre, B. Skovmand and J. Valkoun; 22. Forages B. L. Maass, J. Hanson, L. D. Robertson, P. C. Kerridge and A. M. Abd El Moneim; Index.
Több