• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    Bioactive Compounds in Edible Mushrooms: Sustainability and Health Applications

    Bioactive Compounds in Edible Mushrooms by Izah, Sylvester Chibueze; Ogwu, Matthew Chidozie; Akram, Muhammad;

    Sustainability and Health Applications

    Sorozatcím: Reference Series in Phytochemistry;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 641.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        272 332 Ft (259 363 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 54 466 Ft off)
      • Discounted price 217 865 Ft (207 490 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Springer
    • Megjelenés dátuma 2025. július 2.
    • Kötetek száma 2 pieces, Book

    • ISBN 9783031800498
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem1360 oldal
    • Méret 235x155 mm
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 6 Illustrations, black & white; 90 Illustrations, color
    • 700

    Kategóriák

    Rövid leírás:


    Több

    Hosszú leírás:

    This handbook offers a comprehensive perspective of edible mushrooms' phytochemistry and explores the application of bioactive compounds from fungi in nutrition, medicine, and environmental sustainability. The book starts with an overview of edible mushrooms' bioactive compounds, followed by 5 parts covering the diversity, classification and taxonomy of common edible mushrooms, their environmental roles, sustainable harvesting practices, nutritional value and health benefits, and characterization and quality control of bioactive compounds. The book concludes with a perspective on emerging uses and trends in mushroom consumption utilization.


    In this book, readers will find valuable insights into the latest trends and developments in the field, including how diverse edible mushroom species are used in culinary, medicinal, and ecological contexts. Particular attention is given to functional foods and the chemical composition of an extensive range of bioactive compounds in edible mushrooms, such as beta-glucans, polysaccharides, ergosterol, phenolic compounds, and triterpenoids. The book also explores the environmental impact of mushroom cultivation and the economic opportunities arising from the increasing demand for edible mushrooms and their bioactive compounds. Techniques and strategies for preserving mushrooms, detecting adulteration in the mushroom market, characterizing bioactive compounds, and ensuring quality control in production and distribution are thoroughly discussed.


    This comprehensive overview serves as an invaluable resource for a wide range of professionals, including researchers, healthcare practitioners, nutritionists, food technologists, and anyone interested in tapping into the potential of edible mushroom bioactive compounds for the improvement of health, nutrition, and sustainability.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Introduction.- Diversity and Environmental Issues.- General Usage and Nutritional Potentials of Edible Mushrooms.- Health Benefits of Bioactive Compounds in Edible Mushrooms.- Preservation Adulteration Methods of Characterization and Quality Control of Bioactive Compounds in Edible Mushroom.- Future Prospect and Conclusion.

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Teaching LGBTQ+ History in High Schools: Practical Strategies and Voices of Experience

    Teaching LGBTQ+ History in High Schools: Practical Strategies and Voices of Experience

    Brensilver Berman, Stacie; Cohen, Robert;

    15 177 Ft

    Bioactive Compounds in Edible Mushrooms: Sustainability and Health Applications

    Bioactive Compounds in Edible Mushrooms: Sustainability and Health Applications

    Izah, Sylvester Chibueze; Ogwu, Matthew Chidozie; Akram, Muhammad; (ed.)

    272 332 Ft

    next