• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Analytical Chemistry

    Analytical Chemistry by Higson, Séamus P J;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 66.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        33 903 Ft (32 289 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 3 390 Ft off)
      • Kedvezményes ár 30 513 Ft (29 060 Ft + 5% áfa)

    33 903 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó OUP Oxford
    • Megjelenés dátuma 2003. december 11.

    • ISBN 9780198502890
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem464 oldal
    • Méret 245x188x25 mm
    • Súly 886 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk numerous line drawings
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    Analytical Chemistry provides a clear and thorough introduction to the principles and practices underpinning modern analytical chemistry. Providing a complete course from basic first principles to in-depth coverage of the latest emerging techniques, this is an essential text for readers from all disciplines where a familiarity with analytical techniques is required.

    Több

    Hosszú leírás:

    Analytical Chemistry provides a clear and thorough introduction to the principles and practices underpinning modern analytical chemistry.

    Providing a complete course from basic first principles to in-depth coverage of the latest emerging techniques, this is an essential text for readers from all disciplines where a familiarity with analytical techniques is required.

    The book is arranged in three sections allowing readers from all levels to access the text as appropriate. The opening section covers fundamental or introductory material. Here little background knowledge is assumed in order to make the text suitable for students from a wide range of disciplines. This is followed by an in-depth account of the most commonly encountered instrumental techniques. The final section of the book provides more advanced coverage of significant emerging techniques in the field.

    Numerous diagrams, worked examples and self-assessment questions throughout the text help students to learn and test their understanding. Boxed sections allow the treatment of key topics in greater depth.

    Online Resource Centre
    All the figures from the book will be available to download free from the companion web site at www.oup.com/uk/best.textbooks/chemistry/higson/.

    It is essential that students have access to good textbooks, which give enough information to be useful to the specialist but do not overwhelm those begining in the subject. Higson had gone a long way towards providing such a book, which I am certain will be used widely in teaching analytical chemistry.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    PART 1: The scope of analytical chemistry: ground rules and fundamentals Chapter 1: The scope of Analytical Chemistry and the nature of analytical measurements
    Chapter 2: Analytical quality assurance and statistics
    PART 2: Chemical analysis: key principles and processes
    Chapter 3: Standard wet chemical and reagent-based techniques
    Chapter 4: Analyses based on the determination of mass
    Chapter 5: An introduction to the use of visible and ultraviolet light for analytical measurements
    PART 3: The key analytical techniques
    Chapter 6: Further applications of UV-visible absorption and fluorescence phenomena including X-ray fluorescence, Raman, Mossbauer, and photoelectron spectroscopic techniques
    Chapter 7: Atomic spectroscopy in analytical chemistry
    Chapter 8: Separatory methods and chromatography
    Chapter 9: Mass spectroscopy Chapter 10: Electro-analytical techniques Chapter 11: Nuclear magnetic resonance spectroscopy
    Chapter 12: Infrared techniques
    PART 4: Analytical chemistry in practice: contemporary analytical science
    Chapter 13: Radiochemical analytical methods
    Chapter 14: Bio-Analytical methods
    Chapter 15: Environmental analyses and assays
    Chapter 16: Ctrical choice of technique, good laboratory practice, and safety in the laboratory

    Több