
Algal Proteins in Vegetarian and Vegan diets:
Processing and Nutritional aspects. DE
-
5% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 43.90
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 5% (cc. 931 Ft off)
- Discounted price 17 691 Ft (16 848 Ft + 5% áfa)
18 622 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó LAP Lambert Academic Publishing
- Megjelenés dátuma 2022. január 1.
- Kötetek száma Großformatiges Paperback. Klappenbroschur
- ISBN 9786205529034
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem80 oldal
- Méret 220x150 mm
- Nyelv angol 267
Kategóriák
Hosszú leírás:
Nowadays, there are immense concerns about forthcoming uncertainty related with increasing demands of food, energy and freshwater. In this context, oxygenic photosynthetic algae have opened a new horizon. Vegetarian and vegan food habits become more and more attractive among all races and continents for sustainable health. Unfortunately, adverse outcomes from conventional animal- and plant- based protein sources have been reported. The quality of food protein products is evaluated mainly by protein content, amino acid profile and digestibility. Presently, algae are considered as a source of vegetarian and vegan protein for sustainable health. Algal biomass contains high concentration of protein (up to 70% by dry weight) and algal proteins can be considered as best plant-based protein because it can provide all types of amino acids including essential amino acids, similar to meat, egg, soybean and milk proteins. Furthermore, for production of proteins from algae required lower land space compared to animal-based proteins and there is no competition with terrestrial crops. It may belief that algal protein may fulfill the ever-growing demand of high-quality protein-rich foods.
Több
Algal Proteins in Vegetarian and Vegan diets:: Processing and Nutritional aspects. DE
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
18 622 Ft

Nanotechnology in Wound Healing: Innovations, Applications, and Future Perspectives
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
70 854 Ft