• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • About Ices Jellies & Creams: Error Reduction in Health Care

    About Ices Jellies & Creams by Harris, Henry G.; Borella, S.P.;

    Error Reduction in Health Care

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 94.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        45 381 Ft (43 220 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 9 076 Ft off)
      • Kedvezményes ár 36 305 Ft (34 576 Ft + 5% áfa)

    45 381 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Rövid leírás:

    First Published in 2005. Routledge is an imprint of Taylor & Francis, an informa company.

    Több

    Hosszú leírás:

    The growing concern about the importance of pure and proper ingredients in ice cream and the rediscovery of the joys of jellies and gelatin desserts of all kinds has prompted the reissue of this rare classic text. Written by the authors specifically to remind readers of the unique and inimitable delights that are only to be achieved by using fresh fruits and juices, syrups, liqueurs and creams, it shows what a delicious variety of iced treats were once widely available, and can still be made quickly and easily today. The books begins with an exceptional selection of 'water ices' as sorbets were once known - lime, tangerine, apple, millefleur, pistachio, white raspberry, muscat and many more.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    All about Ices, Ices, Ice, Salt, Freezers, Conservators, Freezing of Ices, Section I- Water Ices, Granita or Granito, Section II Cream Ices, Section III Dessert Ices, Syrup for Souffle, Bombes, Section IV About Jellies and Creams, Jelly Bags, Calves' Feet Jelly Stock, Gelatine Jelly Stock, Gelatine and Isinglass, To Clarify Isinglass, Decorated Moulds, Colouring Jellies, Fruit Jellies, Simple Syrup, Aspic Jelly, Section V Creams, Creams, Whipping Cream for Moulds, Melting Isinglass and Gelatine, Charlottes of Cream, Fruit Creams, Creams, Ambassador Cream, Pompadour Cream, Italian Cream, Victoria Cream, Section VI Jams and Conserves, Fruit Jams, Fresh Jams, Jellies, Marmalade, Fruit Pastes, Pulps, Peels, Marrons Glace, Angelica, Compote, Cups, Lemonades, Index.

    Több