
Technologie der Obstbrennerei
Sorozatcím: UlmerRM259;
- Kiadói listaár EUR 80.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
33 936 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 4., überarb. Aufl., Revised
- Kiadó Verlag Eugen Ulmer
- Megjelenés dátuma 2025. január 10.
- ISBN 9783818610630
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem488 oldal
- Méret 25x178x243 mm
- Súly 1031 g
- Nyelv német
- Illusztrációk 131 Abb., 64 Tabellen 670
Kategóriák
Hosszú leírás:
Dürr, Schnapps Distillery Technology. In this book, the six authors, all experts in their field, present the latest scientific findings in relation to schnapps distilleries. Professional distillers, beverage technologists, students of foodstuffs technology and scientists of related disciplines are given a sound and practically oriented introduction into schnapps distilling. This third edition has been completely updated and revised, and features a completely new chapter on legal aspects.
Több