
Fundamentals of Enzymology
Cell and Molecular Biology of Catalytic Proteins
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 72.99
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 3 694 Ft off)
- Discounted price 33 246 Ft (31 663 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
36 940 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 3
- Kiadó OUP Oxford
- Megjelenés dátuma 1999. november 11.
- ISBN 9780198502296
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem496 oldal
- Méret 246x189x29 mm
- Súly 979 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 8 plates, numerous line figures 0
Kategóriák
Rövid leírás:
Enzymes are biological catalysts that have a number of remarkable properties. Fundamentals of Enzymology, 3rd ed builds on the strengths of the previous two editions to show how we can understand these properties and explain how enzymes work in cells and organisms and how they can be clinically and commercially exploited.
TöbbHosszú leírás:
Since the publication of the successful and popular second edition of Fundamentals of Enzymology in 1989 there has been a large increase in the knowledge of several aspects of enzymology, not least the rapid acceleration of structural characterization of enzymes and the development of the field of bioinformatics. This new edition places appropriate emphasis on the new knowledge and consolidates the strengths of the previous editions. As before, Fundamentals of Enzymology 3rd ed gives an all-round view of the field including enzyme purification and characterization, enzyme structure (including information on the web), enzyme kinetics, the mechanisms and control of enzyme action, enzyme folding, how enzymes act in vivo, enzyme synthesis and degradation, and also clinical and industrial applications of enzymology. Throughout the book, the integration of these themes is stressed.
...Fundamentals of Enzymology remains an extremely useful textbook for undergraduate students and their teachers of enzymology and is a useful reference work for postgraduate students embarking on research in this area.