• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • The Ultimate Guide to Frying: How to Fry Just about Anything

    The Ultimate Guide to Frying by Browne, Rick;

    How to Fry Just about Anything

    Sorozatcím: Ultimate Guides;

      • 15% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 10.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        5 250 Ft (5 000 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 15% (cc. 788 Ft off)
      • Kedvezményes ár 4 463 Ft (4 250 Ft + 5% áfa)

    5 250 Ft

    Beszerezhetőség

    Bizonytalan ideig nincs raktáron a kiadónál, rendelése nem javasolt.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma New
    • Kiadó Skyhorse
    • Megjelenés dátuma 2010. október 27.
    • Kötetek száma Trade Paperback

    • ISBN 9781616080662
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Lásd még 9781634507097
    • Terjedelem256 oldal
    • Méret 228x203x154 mm
    • Súly 972 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    From meat to desserts, sides to shellfish, The Ultimate Guide to Frying is the cookbook above all cookbooks for any frying questions. Beginning with a detailed guide to oils and frying equipment, Rick Browne paints the complete picture for anyone interested in how to fry just about anything in their home and make it tasty too! With recipes like Buttermilk Fried Chicken, Walla Walla Onion Rings, Beer-Batter Trout, Sumptown Oysters ‘N’ Bacon, Fried Shrooms, Kathleen Cauliflowerettes, and much more, this cookbook is sure to leave its readers satisfied.

    Több