• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Bite by Bite: American History Through Feasts, Foods, and Side Dishes

    Bite by Bite by Aronson, Marc; Opie, Frederick Douglass;

    American History Through Feasts, Foods, and Side Dishes

      • 8% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár USD 8.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        3 162 Ft (3 011 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 8% (cc. 253 Ft off)
      • Kedvezményes ár 2 909 Ft (2 770 Ft + 5% áfa)

    3 162 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma Reprint
    • Kiadó Atheneum Books for Young Readers
    • Megjelenés dátuma 2025. május 27.

    • ISBN 9781665935517
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem176 oldal
    • Méret 193x130x10 mm
    • Súly 159 g
    • Nyelv angol
    • 657

    Kategóriák

    Mostanában megtekintett
    previous
    20% %kedvezmény
    Bite by Bite: American History Through Feasts, Foods, and Side Dishes

    Advanced Biophotonics: Tissue Optical Sectioning

    Wang, Ruikang K.; Tuchin, Valery V; (ed.)

    119 437 Ft

    95 550 Ft

    20% %kedvezmény
    Bite by Bite: American History Through Feasts, Foods, and Side Dishes

    Functional Metal-Oxide Nanostructures: Volume 1174

    Wu, Junqiao; Han, Wei-Qiang; Janotti, Anderson;(ed.)

    12 899 Ft

    10 319 Ft

    Bite by Bite: American History Through Feasts, Foods, and Side Dishes

    Bite by Bite: American History Through Feasts, Foods, and Side Dishes

    Aronson, Marc;Opie, Frederick Douglass

    3 162 Ft

    2 909 Ft

    Bite by Bite: American History Through Feasts, Foods, and Side Dishes

    The Philosophy of Rhythm: Aesthetics, Music, Poetics

    Cheyne, Peter; Hamilton, Andy; Paddison, Max; (ed.)

    60 913 Ft

    54 821 Ft

    20% %kedvezmény
    Bite by Bite: American History Through Feasts, Foods, and Side Dishes

    Shedding the Polarized Light on Biological Tissues

    Meglinski, Igor; Trifonyuk, Liliya; Bachinsky, Victor;

    22 184 Ft

    17 748 Ft

    20% %kedvezmény
    Bite by Bite: American History Through Feasts, Foods, and Side Dishes

    Current Developments in Hodge Theory: Proceedings of Hodge Theory at IMSA

    Griffiths, Phillip; Katzarkov, Ludmil; Simpson, Carlos

    102 065 Ft

    81 652 Ft

    20% %kedvezmény
    Bite by Bite: American History Through Feasts, Foods, and Side Dishes

    Responsible and Resilient Design for Society, Volume 4: Proceedings of ICoRD 2025

    Chakrabarti, Amaresh; Singh, Vishal; Onkar, Prasad S.; Shahid, Mohammad

    124 254 Ft

    99 404 Ft

    next