• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Principles and Techniques in Vegetable Grafting

    Principles and Techniques in Vegetable Grafting by Kumar, Pardeep; Sharma, Parveen; Thakur, Vandana;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 77.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        37 259 Ft (35 485 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 7 452 Ft off)
      • Kedvezményes ár 29 807 Ft (28 388 Ft + 5% áfa)

    37 259 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1
    • Kiadó CRC Press
    • Megjelenés dátuma 2024. november 22.

    • ISBN 9781032873039
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem210 oldal
    • Méret 229x152 mm
    • Súly 453 g
    • Nyelv angol
    • 614

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    This book contains current scientific and applied practical knowledge about the various aspects of vegetable grafting. Topics such as rootstocks, various methods of grafting, use of robotic machines, potential contribution of grafting and future perspectives are also discussed.


    Több

    Hosszú leírás:

    Written out of extensive research on vegetable grafting, this book contains current scientific and applied practical knowledge about its various aspects. A discussion of various practical issues pertinent to the field is carried out, and topics such as rootstocks and their significance, various methods of grafting, use of robotic machines, potential contribution of grafting and future perspectives of this technique towards improvement of vegetable production are also discussed.


    This book is aimed at aimed at both the people involved in the commercial production and cultivation of grafted plants as well as researchers interested in the understanding of the science and technology behind a grafted plant.


    Print edition not for sale in South Asia (India, Sri Lanka, Nepal, Bangladesh, Pakistan or Bhutan)

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Preface


    About the Authors


    1. Grafting-A Mad Science


    2. Historical Background of Vegetable Grafting


    3. Vegetable Grafting: Importance and Scope in India


    4. Vegetable Grafting: Concept, Production Process, Present Status and Benefits


    5. Disease Management in Vegetable Crops through Resistant Rootstocks


    6. Infrastructure and Grafting Aids


    7. Importance and Selection of Rootstocks


    8. Potential Vegetable Crops for Grafting


    9. Grafting Techniques in Vegetables


    10. Grafting Techniques in Tomato


    11. Grafting Techniques in Capsicum


    12 Grafting Techniques in Cucurbits


    13. Post Graft Handling Management in Vegetable Crops


    14. Transplanting of Grafted Seedlings and After Care


    15. Problems and Precautions Allied to Vegetable Grafting


    16. Vegetative Propagation Techniques in Potential Vegetables under Protected Conditions


    17. History of Pomato


    18. ‘Pomato’ or ‘Tomtato’: The Future Recombinant Horticultural Wonder Plant


    19. Grafting Miracle Brimato


    20. Impact of Grafting on Fruit Quality of Vegetable Crops


    21. Enactment of Grafting in Underutilized Crops


    22. Research Background in Vegetable Grafting


    23. Robotic Vegetable Grafting: New Dimension in Vegetable Grafting


    References

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    20% %kedvezmény
    Principles and Techniques in Vegetable Grafting

    Principles and Techniques in Vegetable Grafting

    Kumar, Pardeep; Sharma, Parveen; Thakur, Vandana;(ed.)

    37 259 Ft

    29 807 Ft

    Principles and Techniques in Vegetable Grafting

    I Ching

    Powell, Neil;Connolly, Kieron

    5 976 Ft

    5 498 Ft

    20% %kedvezmény
    Principles and Techniques in Vegetable Grafting

    Issues in Design and Technology Teaching

    Barnes, Bob; Morley, Jim; Sayers, Su; (ed.)

    85 995 Ft

    68 796 Ft

    Principles and Techniques in Vegetable Grafting

    Communication for Health and Behavior Change: A Developing Country Perspective

    Graeff, Judith A.; Elder, John P.; Booth, Elizabeth Mills;

    12 182 Ft

    10 964 Ft

    Principles and Techniques in Vegetable Grafting

    Mastering Public Health: Essential Skills for Effective Practice

    Levy, Barry S.; Gaufin, Joyce R.; (ed.)

    45 386 Ft

    40 848 Ft

    20% %kedvezmény
    Principles and Techniques in Vegetable Grafting

    Data Fabric Architectures: Web-Driven Applications

    Sharma, Vandana; Balusamy, Balamurugan; Thomas, J. Joshua;(ed.)

    74 634 Ft

    59 707 Ft

    Principles and Techniques in Vegetable Grafting

    Reconciling Efficiency and Equity: A Global Challenge for Competition Policy

    Gerard, Damien; Lianos, Ioannis; (ed.)

    64 018 Ft

    57 617 Ft

    Principles and Techniques in Vegetable Grafting

    Artificial Intelligence Act: Regulation (EU) 2024/1689

    Ebers, Martin; Zou, Mimi; (ed.)

    103 687 Ft

    next