Phytochemicals and Medicinal Plants in Food Design
Strategies and Technologies for Improved Healthcare
Sorozatcím: Innovations in Agricultural & Biological Engineering;
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 82.99
-
39 648 Ft (37 760 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 7 930 Ft off)
- Kedvezményes ár 31 718 Ft (30 208 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
39 648 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó Apple Academic Press
- Megjelenés dátuma 2024. augusztus 26.
- ISBN 9781774639450
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem322 oldal
- Méret 234x156 mm
- Súly 539 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 31 Illustrations, black & white; 14 Illustrations, color; 5 Halftones, black & white; 7 Halftones, color; 26 Line drawings, black & white; 7 Line drawings, color; 16 Tables, black & white 590
Kategóriák
Rövid leírás:
Discusses plant-based secondary metabolites for healthcare, focusing on the health aspects of herbs and medicinal plants and nutraceuticals for livestock production and for the treatment of diseases such as HIV and diabetes.
TöbbHosszú leírás:
Phytochemicals and Medicinal Plants in Food Design: Strategies and Technologies for Improved Healthcare explores the therapeutic potential of various natural and novel phytochemicals in the design of new foods.
Divided into two parts, the first section discusses plant-based secondary metabolites for healthcare, focusing on the health aspects of herbs and medicinal plants and nutraceuticals for livestock production and for the treatment of diseases such as HIV and diabetes. The authors also address the benefits of preserving indigenous knowledge of medicinal plants and current consumer views of health issues from foods.
The second part delves into the design and utilization of healthy foods. This section discusses the application of novel designs and herbal formulations in conjunction with other biomolecules for the development and utilization for food products with health benefits.
Key features:
- Encourages the preservation of indigenous knowledge on herbs and medicinal plants
- Explains the health-promoting effects of some herbs and medicinal plants
- Discusses the therapeutics and their mechanisms of actions of the biological compounds for food safety
This informative volume will be valuable for faculty, students, scientists, researchers, and industry professionals in the development of superfoods from phytochemicals and medicinal plants.
TöbbTartalomjegyzék:
PART I: PLANT-BASED SECONDARY METABOLITES FOR HEALTHCARE 1. Role of Herbs in Livestock Production in India 2. Plant-Based Anti-HIV Agents in HIV-Associated Neurocognitive Disorders (HAND) 3. Triterpenoids from Gymnema sylvestre R. Br (Periploca of the Woods): Biological Significance in the Treatment of Diabetes 4. Premna serratifolia L.: Potential as Nutraceutical Panacea 5. Survey of Indigenous Knowledge of Medicinal Plants in India 6. Consumer Views on Health Issues Arising from Food Products PART II: DESIGN AND UTILIZATION OF HEALTHY FOODS 7. Gut Microbiota—Specific Food Design 8. Health Benefits of Musa Spp Species (Bananas) in Inflammatory Bowel Disease 9. Anticancer Properties of Silver Nanoparticles from Root Extract of Trigonella foenum-graecum 10. Envisioning Utilization of Super Grains for Healthcare
Több