• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Oxford Handbook of Nutrition and Dietetics

    Oxford Handbook of Nutrition and Dietetics by Webster-Gandy, Joan; Madden, Angela; Holdsworth, Michelle;

    Sorozatcím: Oxford Medical Handbooks;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 34.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        16 716 Ft (15 920 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 1 672 Ft off)
      • Kedvezményes ár 15 044 Ft (14 328 Ft + 5% áfa)

    16 716 Ft

    Beszerezhetőség

    A kiadónál véglegesen elfogyott, nem rendelhető. Érdemes újra keresni a címmel, hátha van újabb kiadás.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 2
    • Kiadó OUP Oxford
    • Megjelenés dátuma 2011. december 22.

    • ISBN 9780199585823
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem840 oldal
    • Méret 183x103x29 mm
    • Súly 417 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    Fully updated, the Oxford Handbook of Nutrition and Dietetics, second edition is a practical quick-reference guide to nutrition in the prevention and treatment of disease and the maintenance of good health.

    Több

    Hosszú leírás:

    Fully updated, the Oxford Handbook of Nutrition and Dietetics, second edition is a practical quick-reference guide to the vital and valued subject of nutrition in the prevention and treatment of disease and the maintenance of good health. This handbook will be an invaluable companion for all dieticians, nutritionists, and nurses, as well as doctors and students in a variety of specialities.

    Concise and bulleted, this handbook takes an integrated approach which facilitates the links between all aspects of nutrition and dietetics. Including nutritional science and based on clinical evidence, it covers everything you will need to be able to carry out your role effectively and confidently. Sections on obesity and a new chapter on international nutrition are timely and topical. Also included is information on nutrition assessment, popular diets, nutrition in systems-based diseases,
    rarer conditions, as well as helpful lists of foods rich in or free from certain nutrients, and normal range guides and handy reference values. This handbook makes sure the relevant information is at your fingertips whenever you need it, with links to further reading and online sources.

    Review from previous edition This book fills an important gap...ideal for the busy practitioner or scholar of other disciplines who is eager to learn more about nutrition but hasn't the time to do a lot of reading. Quick, concise and accurate information...highly recommended.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Introduction to nutrition
    Dietary reference values (DRVs) and food-based dietary guidelines
    Current dietary patterns in the UK
    Nutrition assessment
    Macronutrients
    Micronutrients
    Electrolytes and fluid balance
    Food labelling, functional foods, and food supplements
    Non-nutrient components of food
    Catering in institutions
    Popular diets
    Diet before and during pregnancy
    Infants and preschool children
    School-aged children and adolescents
    Older people
    Nutrition in vulnerable groups
    Nutrition intervention with individuals
    Nutrition intervention with populations
    Sustainable diets
    Global nutrition
    Obesity
    Diabetes
    Cardiovascular disease
    Cancer and leukaemia
    Nutrition support
    Nutrition in gastrointestinal diseases
    Pancreatic disease
    Liver disease
    Renal disease
    Respiratory disease and cystic fibrosis
    Human immunodeficiency virus (HIV) infection
    Nutrition in mental health
    Nutrition in neurological conditions
    Rheumatology, dermatology and bone health
    Pallaitive care
    Inherited metabolic disorders
    Food hypersensitivity
    Drug-nutrient interactions and prescription of nutritional products

    Több