Oxford Handbook of Nutrition and Dietetics
Sorozatcím: Oxford Medical Handbooks;
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 34.99
-
16 716 Ft (15 920 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 1 672 Ft off)
- Kedvezményes ár 15 044 Ft (14 328 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
16 716 Ft
Beszerezhetőség
A kiadónál véglegesen elfogyott, nem rendelhető. Érdemes újra keresni a címmel, hátha van újabb kiadás.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 2
- Kiadó OUP Oxford
- Megjelenés dátuma 2011. december 22.
- ISBN 9780199585823
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem840 oldal
- Méret 183x103x29 mm
- Súly 417 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Rövid leírás:
Fully updated, the Oxford Handbook of Nutrition and Dietetics, second edition is a practical quick-reference guide to nutrition in the prevention and treatment of disease and the maintenance of good health.
TöbbHosszú leírás:
Fully updated, the Oxford Handbook of Nutrition and Dietetics, second edition is a practical quick-reference guide to the vital and valued subject of nutrition in the prevention and treatment of disease and the maintenance of good health. This handbook will be an invaluable companion for all dieticians, nutritionists, and nurses, as well as doctors and students in a variety of specialities.
Concise and bulleted, this handbook takes an integrated approach which facilitates the links between all aspects of nutrition and dietetics. Including nutritional science and based on clinical evidence, it covers everything you will need to be able to carry out your role effectively and confidently. Sections on obesity and a new chapter on international nutrition are timely and topical. Also included is information on nutrition assessment, popular diets, nutrition in systems-based diseases,
rarer conditions, as well as helpful lists of foods rich in or free from certain nutrients, and normal range guides and handy reference values. This handbook makes sure the relevant information is at your fingertips whenever you need it, with links to further reading and online sources.
Review from previous edition This book fills an important gap...ideal for the busy practitioner or scholar of other disciplines who is eager to learn more about nutrition but hasn't the time to do a lot of reading. Quick, concise and accurate information...highly recommended.
Tartalomjegyzék:
Introduction to nutrition
Dietary reference values (DRVs) and food-based dietary guidelines
Current dietary patterns in the UK
Nutrition assessment
Macronutrients
Micronutrients
Electrolytes and fluid balance
Food labelling, functional foods, and food supplements
Non-nutrient components of food
Catering in institutions
Popular diets
Diet before and during pregnancy
Infants and preschool children
School-aged children and adolescents
Older people
Nutrition in vulnerable groups
Nutrition intervention with individuals
Nutrition intervention with populations
Sustainable diets
Global nutrition
Obesity
Diabetes
Cardiovascular disease
Cancer and leukaemia
Nutrition support
Nutrition in gastrointestinal diseases
Pancreatic disease
Liver disease
Renal disease
Respiratory disease and cystic fibrosis
Human immunodeficiency virus (HIV) infection
Nutrition in mental health
Nutrition in neurological conditions
Rheumatology, dermatology and bone health
Pallaitive care
Inherited metabolic disorders
Food hypersensitivity
Drug-nutrient interactions and prescription of nutritional products
Oxford Handbook of Nutrition and Dietetics
16 716 Ft
15 044 Ft