Nanotechnology Applications in Agricultural and Bioprocess Engineering
Farm to Table
Sorozatcím: Innovations in Agricultural & Biological Engineering;
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 124.00
-
59 241 Ft (56 420 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 11 848 Ft off)
- Kedvezményes ár 47 393 Ft (45 136 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
59 241 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó Apple Academic Press
- Megjelenés dátuma 2022. június 16.
- ISBN 9781774637500
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem308 oldal
- Méret 229x152 mm
- Súly 730 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 13 Illustrations, black & white; 11 Illustrations, color; 3 Halftones, black & white; 1 Halftones, color; 10 Line drawings, black & white; 10 Line drawings, color; 25 Tables, black & white 271
Kategóriák
Rövid leírás:
Looks at the role of nanomaterials in plant growth and nutrition, discussing specific methods and processes for the application of nanotechnology in the development of food products, nutraceuticals, and therapeutics, including iron fortification of dairy food, for processing and preservation of meat, etc.
TöbbHosszú leírás:
This new volume looks at new research and advances in the use of nanotechnology applications in agricultural and bioprocess engineering. The first section deals with the impact of nanotechnology in agricultural engineering, looking at the role of nanomaterials in plant growth and nutrition. It goes on to discuss specific methods and processes in the development of food products, nutraceuticals, and therapeutics. This includes nanotechnological methods for iron fortification of dairy food, for processing and preservation of meat and meat products, for selective targeting of cancer, and more. The book then discusses the role of nanotechnology in bioprocessing, such as for biofuel production, for wastewater treatment, and as enzymatic nanoparticles for fabrication processes.
TöbbTartalomjegyzék:
Part 1: Role of Nanotechnology in Agricultural Engineering 1. Role of Nanotechnology: Emerging Path From Soil to Fork 2. Scope and Applications of Nanotechnology in Horticulture 3. Role of Nanomaterials in Plant Growth and Nutrition Part 2: Role of Nanotechnology in Food Products, Nutraceuticals, and Therapeutics 4. Nanoencapsulation Methods in Iron Fortification of Dairy Food Matrices 5. Nanoparticles and Nano-Formulations for Food Applications 6. Nanotechnology in Processing and Preservation of Meat and Meat Products 7. Horizons of Nanotechnology in Food Science 8. Role of Nanotechnology in Selective Targeting of Cancer Part 3: Role of Nanotechnology in Bioprocessing 9. Nanotechnology for Biofuel Production 10. Fabrication and Applications of Enzyme Nanoparticles 11. Technology of Carbon Nanotubes for Waste Water Treatment 12. Nanoparticles Derived From Lignocellulosic Biomass
Több