• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Food and Beverage Management: Operations, Opportunities, and Trends in Tourism, Hospitality, and Events

    Food and Beverage Management by Merenda, April;

    Operations, Opportunities, and Trends in Tourism, Hospitality, and Events

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 73.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        34 875 Ft (33 215 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 3 488 Ft off)
      • Kedvezményes ár 31 388 Ft (29 894 Ft + 5% áfa)

    34 875 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1
    • Kiadó Kogan Page
    • Megjelenés dátuma 2025. december 3.

    • ISBN 9781398622692
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem336 oldal
    • Méret 234x156 mm
    • Súly 666 g
    • Nyelv angol
    • 700

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    Understand the practical skills and contemporary challenges for managing food and beverage operations in the tourism, hospitality and events industries, with this undergraduate textbook.

    Több

    Hosszú leírás:

    Food and Beverage Management provides undergraduate tourism, hospitality and events mangement students with a comprehensive overview of food and beverage operations alongside broader trends, including technological innovations and sustainability goals.

    Structured into four parts, this textbook examines:
    -The role of food and beverage in the tourism, hospitality and events industries, and the essentials of planning and managing operations
    -A variety of food and beverage contexts including catering for global events, resorts, cruise ships and quick-service and elevated dining experiences
    -Contemporary trends in culinary tourism and the influence of social media, celebrity chefs and the Michelin Guide on the industry
    -The impact of technology and sustainability practices on the sector, and opportunities for long-term growth aligning with environmental, social and governance (ESG) principles

    Food and Beverage Management includes real-world examples from Uber Eats, The White Lotus, Taylor Swift's Eras Tour and the rise of gastro-tourism in destinations such as Belize and New Orleans. With in-text learning features including learning objectives and reflective questions, insights from practitioners who work in food and beverage management and online resources including PowerPoint lecturer slides, this textbook will prepare students and entrepreneurs for a career in tourism, hospitality and events.

    Több