Current Developments in Biotechnology and Bioengineering
Advances in Food Engineering
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 200.00
-
82 950 Ft (79 000 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 16 590 Ft off)
- Kedvezményes ár 66 360 Ft (63 200 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
82 950 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Elsevier Science
- Megjelenés dátuma 2022. augusztus 26.
- ISBN 9780323911580
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem468 oldal
- Méret 234x190 mm
- Súly 450 g
- Nyelv angol 290
Kategóriák
Hosszú leírás:
Advances in Food Engineering, the latest release in the Current Developments in Biotechnology and Bioengineering series, is a unique source of state-of-art information about scientific and technological advances in food engineering. The book gives specific understanding of the engineering properties of food materials such as the morphological, physic-chemical, nutritional, thermal and organoleptic characteristics of food products. It covers food processing and preservation methods such as pressure, light, electromagnetic, sound and heat based and also the use of artificial intelligence-based machineries, intelligent control systems, Internet of Things (IoT) and Blockchain for food security traceability.
TöbbTartalomjegyzék:
Section I. Advanced analytical methods for estimating engineering properties of foods
1. Structural analysis of food materials
2. Rheological analysis of food materials
3. Thermal analysis of food materials
4. Chemical analysis of food materials
5. Spectral analysis of food materials
Section II. Emerging food processing technologies: Effects on microbiological, enzyme and physico-chemical characteristics
6. Pressure based processing technologies
7. Light based processing technologies
8. Sound based processing technologies
9. Electric and magnetic field based processing technologies
10. Heat based processing technologies
11. Minimal processing methods
Section III. Intelligent food processing systems
12. Machine learning techniques in food processing
13. Industrial food processing control systems
14. Computer vision and image processing methods in the food sector
15. Internet of Things and blockchain in food supply chain management
Handbook of Biophotonics, Volume 1: Basics and Techniques
84 084 Ft
75 676 Ft
Deconstructing Dinosaurs: The History of the German Tendaguru Expedition and its finds, 1906-2023
37 327 Ft
34 341 Ft
Group Sequential and Confirmatory Adaptive Designs in Clinical Trials
62 125 Ft
54 670 Ft