• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Current Developments in Biotechnology and Bioengineering: Advances in Food Engineering

    Current Developments in Biotechnology and Bioengineering by Tarafdar, Ayon; Pandey, Ashok; Sirohi, Ranjna;

    Advances in Food Engineering

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 200.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        82 950 Ft (79 000 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 16 590 Ft off)
      • Kedvezményes ár 66 360 Ft (63 200 Ft + 5% áfa)

    82 950 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Elsevier Science
    • Megjelenés dátuma 2022. augusztus 26.

    • ISBN 9780323911580
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem468 oldal
    • Méret 234x190 mm
    • Súly 450 g
    • Nyelv angol
    • 290

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Advances in Food Engineering, the latest release in the Current Developments in Biotechnology and Bioengineering series, is a unique source of state-of-art information about scientific and technological advances in food engineering. The book gives specific understanding of the engineering properties of food materials such as the morphological, physic-chemical, nutritional, thermal and organoleptic characteristics of food products. It covers food processing and preservation methods such as pressure, light, electromagnetic, sound and heat based and also the use of artificial intelligence-based machineries, intelligent control systems, Internet of Things (IoT) and Blockchain for food security traceability.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Section I. Advanced analytical methods for estimating engineering properties of foods
    1. Structural analysis of food materials
    2. Rheological analysis of food materials
    3. Thermal analysis of food materials
    4. Chemical analysis of food materials
    5. Spectral analysis of food materials

    Section II. Emerging food processing technologies: Effects on microbiological, enzyme and physico-chemical characteristics
    6. Pressure based processing technologies
    7. Light based processing technologies
    8. Sound based processing technologies
    9. Electric and magnetic field based processing technologies
    10. Heat based processing technologies
    11. Minimal processing methods

    Section III. Intelligent food processing systems
    12. Machine learning techniques in food processing
    13. Industrial food processing control systems
    14. Computer vision and image processing methods in the food sector
    15. Internet of Things and blockchain in food supply chain management

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Current Developments in Biotechnology and Bioengineering: Advances in Food Engineering

    Handbook of Biophotonics, Volume 1: Basics and Techniques

    Popp, J-rgen; Tuchin, Valery V.; Chiou, Arthur;(ed.)

    84 084 Ft

    75 676 Ft

    20% %kedvezmény
    Current Developments in Biotechnology and Bioengineering: Advances in Food Engineering

    Upconversion Nanoparticles for Biomedical Applications

    Deshmukh, Kalim; Belfield, Kevin D.; Mustansar Hussain, Chaudhery; (ed.)

    98 706 Ft

    78 965 Ft

    Current Developments in Biotechnology and Bioengineering: Advances in Food Engineering

    Time and Vision Machines in Thomas Pynchon's Novels

    Misztal, Arkadiusz; , Wilczynski, Marek; (ed.)

    25 071 Ft

    Current Developments in Biotechnology and Bioengineering: Advances in Food Engineering

    Respiratory System

    Sharma, Greeshma

    75 484 Ft

    67 936 Ft

    Current Developments in Biotechnology and Bioengineering: Advances in Food Engineering

    Deconstructing Dinosaurs: The History of the German Tendaguru Expedition and its finds, 1906-2023

    Tamborini, Marco; Ohl, Michael; Sadock, Musa;, Vennen, Mareike; Stoecker, Holger; Heumann, Ina; (ed.)

    37 327 Ft

    34 341 Ft

    Current Developments in Biotechnology and Bioengineering: Advances in Food Engineering

    Group Sequential and Confirmatory Adaptive Designs in Clinical Trials

    Wassmer, Gernot; Brannath, Werner

    62 125 Ft

    54 670 Ft

    next