• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Citrus Production: Technological Advancements and Adaptation to Changing Climate

    Citrus Production by Hussain, Sajjad; Khalid, Muhammad Fasih; Ali, Muhammad Arif;

    Technological Advancements and Adaptation to Changing Climate

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 205.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        97 938 Ft (93 275 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 19 588 Ft off)
      • Kedvezményes ár 78 351 Ft (74 620 Ft + 5% áfa)

    97 938 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1
    • Kiadó CRC Press
    • Megjelenés dátuma 2022. szeptember 22.

    • ISBN 9780367634742
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem456 oldal
    • Méret 280x210 mm
    • Súly 1450 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 57 Illustrations, black & white; 66 Illustrations, color; 45 Halftones, black & white; 64 Halftones, color; 12 Line drawings, black & white; 2 Line drawings, color; 49 Tables, black & white
    • 298

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    This book compiles information on the challenges and approaches in improving stress tolerance and enhancing citrus crop productivity.

    Több

    Hosszú leírás:

    The citrus industry is one of the world's most important fruit production industries, but global climate change, pests, diseases, and improper handling are affecting plant yields. Citrus Production: Technological Advancements and Adaptation to Changing Climate presents information on advancements in the citrus industry examining various aspects of citrus from its production to harvest. It looks at the challenges and approaches in stress tolerance improvements, increasing citrus crop productivity, and reducing postharvest losses. The book details taxonomy, genetic diversity, and metabolic and molecular responses in citrus crops, as well as abiotic and biotic stresses affecting citrus production. Featuring numerous full-color illustrations throughout, this book poses new harvesting techniques along with postharvest physiology of citrus fruits, devising strategies to prevent crop losses.


    Citrus Production: Technological Advancements and Adaptation to Changing Climate is an essential resource for researchers, academicians, and scientists looking to expand their knowledge of citrus, particularly horticulturists, food scientists, and botanists.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Citrus Taxonomy. Challenges to the Citrus Industry. Part I: Genetic Diversity in Citrus. Challenges and Advances in Citrus Breeding. Genetic Improvement in Citrus. Part II: Abiotic Stresses and Citrus: Physiology, Metabolic and Molecular Responses. Citrus Response and Tolerance against Salinity. Drought. Water Logging. Temperature Stress. Light Stress. Heavy Metals. Nutritional Imbalance. Part IV: Recent Biotic Stresses Faced by Citrus Production. Citrus Greening. Citrus Response to Diseases. Insects that Threaten Citrus Production. Part V: Harvest and Postharvest Challenges. Harvesting Factors that Influence Citrus Production. Preharvest Conditions that Influence Postharvest Losses. Post-harvest Physiology and Quality Maintenance of Citrus Fruit. The Supply Value Chain of Fresh Citrus Fruit. Citrus Nutritional Value and Human Health.

    Több
    Mostanában megtekintett