Biotechnology for Beginners
Forew. by Tom A. Rapoport
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 49.95
-
20 716 Ft (19 730 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 2 072 Ft off)
- Kedvezményes ár 18 645 Ft (17 757 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
20 716 Ft
Beszerezhetőség
A kiadónál véglegesen elfogyott, nem rendelhető. Érdemes újra keresni a címmel, hátha van újabb kiadás.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Elsevier Science
- Megjelenés dátuma 2007. október 25.
- ISBN 9780123735812
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem360 oldal
- Méret 279x215 mm
- Súly 1120 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
Biotechnology is the applied science of using living organisms and their by-products for commercial development. It has grown and evolved to such an extent over the past few years that increasing numbers of professionals work in areas directly impacted by it. For the first time, this book offers an exciting and colorful overview of biotechnology for professionals and students in a wide array of the life sciences including: Genetics, Immunology, Biochemistry, Agronomy, Food Science, and Animal Science. This book also appeals to the lay reader without a scientific background who is interested in an entertaining and informative introduction to the key aspects of biotechnology.
Authors Renneberg and Demain discuss the opportunities and risks of individual technologies and provide historical data in easy-to-reference boxes, highlighting key topics. Biotechnology for Beginners covers all major aspects of the field, from food biotechnology to enzymes, genetic engineering, viruses, antibodies, and vaccines, to environmental biotechnology, transgenic animals, analytical biotechnology, and the human genome. This stimulating book is the most user-friendly source for a comprehensive overview of this complex field.
Tartalomjegyzék:
1. Beer, Bread, and Cheese: Tasty Biotech
2. Enzymes: Molecular Supercatalysts for Home and Industry
3. The Miracles of Genetic Engineering
4. White Biotechnology: Cells as Synthesis Factories
5. Viruses, Antibodies, Vaccinations
6. Environmental Biotechnology: Roundabouts Instead of One-Way Streets!
7. Green Biotechnology
8. Embryos, Clones, Transgenic Animals
9. Heart Attack, Cancer, Stem Cells: Red Biotechnology Saving Life
10. Analytic Biotechnology and the Human Genome