Anti–Ageing Nutrients – Evidence–based Prevention of Age–Associated Diseases
Evidence-Based Prevention of Age-Associated Diseases
Sorozatcím: Institute of Food Technologists Series;
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 173.95
-
83 104 Ft (79 147 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 16 621 Ft off)
- Kedvezményes ár 66 483 Ft (63 318 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
83 104 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Wiley–Blackwell
- Megjelenés dátuma 2015. június 26.
- ISBN 9781118733271
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem424 oldal
- Méret 251x175x24 mm
- Súly 976 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Rövid leírás:
Ageing is a complex, time–related biological phenomenon that is genetically determined and environmentally modulated. According to even the most pessimistic projections, average lifespan is expected to increase around the world during the next 20 years, significantly raising the number of aged individuals.
TöbbHosszú leírás:
Ageing is a complex, time-related biological phenomenon that is genetically determined and environmentally modulated. According to even the most pessimistic projections, average lifespan is expected to increase around the world during the next 20 years, significantly raising the number of aged individuals. But increasing life expectancy presents new problems, and industrialized countries are facing a pronounced increase in lifestyle diseases which constitute barriers to healthy ageing.
Anti-Ageing Nutrients: Evidence-based Prevention of Age-Associated Diseases is written by a multi-disciplinary group of researchers, all interested in the nutritional modulation of ageing mechanisms. Structured in three parts, Part 1 looks at the cellular modifications that underlie senescence of cells and ageing of the organisms; the effects of energy restriction on cellular and molecular mechanisms and in the whole organism; and the epigenetic modifications associated with ageing. Part 2 includes chapters which discuss the nutritional modulation of age-associated pathologies and the functional decline of organs, with a focus on those primarily affected by chronological ageing. Part 3 summarises the knowledge presented in the previous chapters and considers the best diet pattern for the aged individuals.
The book reflects the most recent advances in anti-ageing nutrition and will be a valuable resource for professionals, educators and students in the health, nutritional and food sciences.
On the Border: An Environmental History of San Antonio
7 017 Ft
6 456 Ft