• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Advanced Dairy Chemistry, Volume 2: Lipids

    Advanced Dairy Chemistry, Volume 2 by McSweeney, Paul L. H.; Fox, Patrick F.; O'Mahony, James A.;

    Lipids

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 235.39
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        97 628 Ft (92 979 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 19 526 Ft off)
      • Kedvezményes ár 78 102 Ft (74 383 Ft + 5% áfa)

    97 628 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 4
    • Kiadó Springer International Publishing
    • Megjelenés dátuma 2020. december 9.
    • Kötetek száma 1 pieces, Book

    • ISBN 9783030486853
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem489 oldal
    • Méret 254x178 mm
    • Súly 1143 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk XVII, 489 p. 106 illus., 16 illus. in color. Illustrations, black & white
    • 110

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    The Advanced Dairy Chemistry series was first published in four volumes in the 1980s (under the title Developments in Dairy Chemistry) and revised in three volumes in the 1990s and 2000s. The series is the leading reference on dairy chemistry, providing in-depth coverage of milk proteins, lipids, lactose, water and minor constituents.

    Advanced Dairy Chemistry Volume 2: Lipids, Fourth Edition, is unique in the literature on milk lipids, a broad field that encompasses a diverse range of topics, including synthesis of fatty acids and acylglycerols, compounds associated with the milk fat fraction, analytical aspects, behavior of lipids during processing and their effect on product characteristics, product defects arising from lipolysis and oxidation of lipids, as well as nutritional significance of milk lipids.

    In the years since the publication of the third edition there have been significant developments in milk lipids and these are reflected in changes to this volume. Most topics included in the third edition are retained in the current edition, which has been updated; in some cases, new authors have given their perspective on certain topics. Chapters on nutritional significance of dairy lipids have been considerably revised.

    This authoritative work summarizes current knowledge on milk lipids and suggests areas for further work. It will be very valuable to dairy scientists, chemists and others working in dairy research or in the dairy industry.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Composition and structure of milk lipids.- Origin of fatty acids and influence of nutritional factors on milk fat.- Conjugated linoleic acid: biosynthesis and nutritional significance.- Intracellular origin of milk lipid globules; nature and structure of milk lipid globule membrane. Heterogeneity, molecular and biological properties of proteins.- Physical chemistry of milk fat globules.- Composition, applications, fractionation, technological and/or nutritional significance of milk fat globule material.- Milk fat: chemical and physical modification, fractional crystallization, removal of cholesterol.- Crystallization and rheological properties of milk fat.- Role of milkfat in dairy products.- Nutritional significance of milk lipids.- Stability and spoilage of milk lipids.- Physical characteristics of milk fat.- Analytical methods.- Index.

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Advanced Dairy Chemistry, Volume 2: Lipids

    Time and Measure

    Nelson, Stephanie; Misztal, Arkadiusz; Schweidler, Walter; (ed.)

    53 502 Ft

    49 223 Ft

    20% %kedvezmény
    Advanced Dairy Chemistry, Volume 2: Lipids

    Advanced Dairy Chemistry, Volume 2: Lipids

    McSweeney, Paul L. H.; Fox, Patrick F.; O'Mahony, James A.

    97 628 Ft

    78 102 Ft

    Advanced Dairy Chemistry, Volume 2: Lipids

    Mitternacht in Tschernobyl

    Higginbotham, Adam;

    8 295 Ft

    7 880 Ft

    Advanced Dairy Chemistry, Volume 2: Lipids

    International Encyclopedia of Comparative Law, Instalment 31

    Zweigert, K.; Drobnig, Ulrich; (ed.)

    104 931 Ft

    96 537 Ft

    20% %kedvezmény
    Advanced Dairy Chemistry, Volume 2: Lipids

    Sounding the Troposphere from Space: A New Era for Atmospheric Chemistry

    Borrell, Peter; Borrell, Patricia May; Burrows, John P.; Platt, Ulrich

    22 184 Ft

    17 748 Ft

    Advanced Dairy Chemistry, Volume 2: Lipids

    Sociable Letters

    Cavendish, Margaret; , Fitzmaurice, James; (ed.)

    16 004 Ft

    14 404 Ft

    Advanced Dairy Chemistry, Volume 2: Lipids

    Anders Petersen

    Petersen, Anders; Leo, Patric; Stahel, Urs;

    21 498 Ft

    18 274 Ft

    next