• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Chemistry of Structure - Function Relationships in Cheese

    Chemistry of Structure - Function Relationships in Cheese by Malin, Edyth L.; Tunick, Michael H.;

    Sorozatcím: Advances in Experimental Medicine and Biology; 367;

      • 8% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 199.95
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        82 929 Ft (78 980 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 8% (cc. 6 634 Ft off)
      • Kedvezményes ár 76 295 Ft (72 662 Ft + 5% áfa)

    82 929 Ft

    Beszerezhetőség

    Bizonytalan a beszerezhetőség. Érdemes még egyszer keresni szerzővel és címmel. Ha nem talál másik, kapható kiadást, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Springer
    • Megjelenés dátuma 1995. június 30.
    • Kötetek száma Book

    • ISBN 9780306449826
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem408 oldal
    • Súly 840 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Mostanában megtekintett
    previous
    Chemistry of Structure - Function Relationships in Cheese

    Chemistry of Structure - Function Relationships in Cheese

    Malin, Edyth L.; Tunick, Michael H.; (ed.)

    82 929 Ft

    76 295 Ft

    20% %kedvezmény
    Chemistry of Structure - Function Relationships in Cheese

    Collaborative Customer Relationship Management: Taking CRM to the Next Level

    Kracklauer, Alexander H.; Mills, D. Quinn; Seifert, Dirk

    22 184 Ft

    17 748 Ft

    Chemistry of Structure - Function Relationships in Cheese

    Quantum Field Theory for the Gifted Amateur

    Lancaster, Tom; Blundell, Stephen J.;

    19 344 Ft

    17 409 Ft

    20% %kedvezmény
    Chemistry of Structure - Function Relationships in Cheese

    Nanotechnology in Textile Dyeing and Printing

    Bairagi, Satyaranjan; Ali, S. Wazed; Ahmed, Shakeel; (ed.)

    79 627 Ft

    63 702 Ft

    20% %kedvezmény
    Chemistry of Structure - Function Relationships in Cheese

    Digital Transformation And Society

    Liebowitz, Jay; (ed.)

    47 775 Ft

    38 220 Ft

    20% %kedvezmény
    Chemistry of Structure - Function Relationships in Cheese

    Biophysics in the Cell: For Students of the Natural Sciences

    Bornschlögl, Thomas; Dietz, Hendrik

    39 936 Ft

    31 949 Ft

    20% %kedvezmény
    Chemistry of Structure - Function Relationships in Cheese

    Group-target Tracking

    Geng, Wen-dong; Wang, Yuan-qin; Dong, Zheng-hong, Geng, Ge; Yang, Fan(ed.)

    38 604 Ft

    30 883 Ft

    next