• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Barbecue Crossroads: Notes and Recipes from a Southern Odyssey

    Barbecue Crossroads by Walsh, Robb;

    Notes and Recipes from a Southern Odyssey

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 18.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        9 072 Ft (8 640 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 1 814 Ft off)
      • Kedvezményes ár 7 258 Ft (6 912 Ft + 5% áfa)

    9 072 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Hosszú leírás:

    In stories, recipes, and photographs, James Beard Award–winning writer Robb Walsh and acclaimed documentary photographer O. Rufus Lovett take us on a barbecue odyssey from East Texas to the Carolinas and back. In Barbecue Crossroads, we meet the pitmasters who still use old-fashioned wood-fired pits, and we sample some of their succulent pork shoulders, whole hogs, savory beef, sausage, mutton, and even some barbecued baloney. Recipes for these and the side dishes, sauces, and desserts that come with them are painstakingly recorded and tested.

    But Barbecue Crossroads is more than a cookbook; it is a trip back to the roots of our oldest artisan food tradition and a look at how Southern culture is changing. Walsh and Lovett trace the lineage of Southern barbecue backwards through time as they travel across a part of the country where slow-cooked meat has long been part of everyday life. What they find is not one story, but many. They visit legendary joints that don’t live up to their reputations-and discover unknown places that deserve more attention. They tell us why the corporatizing of agriculture is making it difficult for pitmasters to afford hickory wood or find whole hogs that fit on a pit.

    Walsh and Lovett also remind us of myriad ways that race weaves in and out of the barbecue story, from African American cooking techniques and recipes to the tastes of migrant farmworkers who ate their barbecue in meat markets, gas stations, and convenience stores because they weren’t welcome in restaurants. The authors also expose the ways that barbecue competitions and TV shows are undermining traditional barbecue culture. And they predict that the revival of the community barbecue tradition may well be its salvation.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    • Preface: Saying Grace
    • Chapter One: Pits and Pulpits
    • Chapter Two: Eat Dessert First
    • Chapter Three: The Spiritual Home of Barbecue
    • Chapter Four: Convenience Stores
    • Chapter Five: Big Pigs and Little Pigs
    • Chapter Six: Fast Food and Slow Food
    • Chapter Seven: Barbecue Barbarians
    • Chapter Eight: The High Life
    • Chapter Nine: Parched Peanuts
    • Chapter Ten: Shoulders and Red Dip
    • Chapter Eleven: Whole Hog and Old Hickory
    • Chapter Twelve: Young Blood
    • Chapter Thirteen: Bringing It All Back Home
    • Chapter Fourteen: Community Barbecues
    • Acknowledgments
    • Bibliography
    • Index

    Több