Baking and Pastry – – Mastering the Art and Craft, 3e
Mastering the Art and Craft
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 70.00
-
33 442 Ft (31 850 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 6 688 Ft off)
- Kedvezményes ár 26 754 Ft (25 480 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
33 442 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 3. Aufl.
- Kiadó John Wiley & Sons
- Megjelenés dátuma 2015. április 3.
- ISBN 9780470928653
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem1136 oldal
- Méret 284x223x57 mm
- Súly 3218 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Rövid leírás:
Baking and Pastry, Third Edition continues its reputation as being a must–have guide for all culinary and baking and pastry students and baking and pastry industry professionals in this third edition.
TöbbHosszú leírás:
The leading learning tool for all levels of baking and pastry ability, newly illustrated and updated
Praised by top pastry chefs and bakers as "an indispensable guide" and "the ultimate baking and pastry reference," the latest edition of Baking and Pastry from The Culinary Institute of America improves upon the last with more than 300 new recipes, photographs, and illustrations, and completely revised and up-to-date information on creating spectacular breads and desserts. Covering the full range of the baking and pastry arts and widely used by professionals and readers who want to bake like professionals, this book offers detailed, accessible instructions on the techniques for everything from yeast breads, pastry doughs, quick breads, breakfast pastries, and savory items to cookies, pies, cakes, frozen desserts, custards, soufflés, and chocolates. In addition, this revised edition features new information on sustainability and seasonality along with new material on plated desserts, special-occasion cakes, wedding cakes, décor techniques, savory and breakfast pastries, and volume production, making it the most comprehensive baking and pastry manual on the market.
Named "Best Book: Professional Kitchen" at the International Association of Culinary Professionals (IACP) Cookbook Awards
Established by its first two editions as a lifelong kitchen reference for professional pastry chefs
Includes more than 900 recipes and 645 color photographs and illustrations