Advances in Applied Microbiology
Sorozatcím:
Advances in Applied Microbiology;
112;
Kiadó: Academic Press
Megjelenés dátuma: 2020. augusztus 7.
Normál ár:
Kiadói listaár:
EUR 108.00
EUR 108.00
Az Ön ára:
40 110 (38 200 Ft + 5% áfa )
Kedvezmény(ek): 10% (kb. 4 457 Ft)
A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
Kattintson ide a feliratkozáshoz
Kattintson ide a feliratkozáshoz
Beszerezhetőség:
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Nem tudnak pontosabbat?
A termék adatai:
ISBN13: | 9780128207079 |
ISBN10: | 0128207078 |
Kötéstípus: | Keménykötés |
Terjedelem: | 192 oldal |
Méret: | 229x151 mm |
Súly: | 540 g |
Nyelv: | angol |
235 |
Témakör:
Hosszú leírás:
Advances in Applied Microbiology, Volume 112, continues the comprehensive reach of this widely read and authoritative review source in microbiology. Users will find invaluable references and information on a variety of areas. Chapters in this new release include discussions of Microbial mercury transformation: focus on molecules and functions, Peptidoglycan Biosynthesis, Clockwork microbial worlds , Molecular engineering to improve the levels of bioproducts from agricultural and forestry waste by filamentous fungi, Multi-species Biofilms for Resource Recovery from Wastewater, Evasion of host defenses by intracellular Staphylococcus aureus, A genomic analysis on stress-responses in C. glabrata and their relevance in pathogenesis and drug resistance, and more.
- Contains contributions from leading authorities in the field
- Informs and updates on all the latest developments in the field of microbiology
- Includes discussions on the role of specific molecules in pathogen life stages and interactions, and much more
Tartalomjegyzék:
1. Degradation strategies and associated regulatory mechanisms/features for aromatic compound metabolism in bacteria
Phale Prashant
2. Peptidoglycan biosynthesis and remodeling revisited
Bavesh Kana
3. Evasion of host defenses by intracellular Staphylococcus aureus
Meera Unnkrishnan
4. Antimicrobial resistance genes in bacteria from animal-based foods
Carlos Adam Conte-Junior