Advances in Agronomy

Advances in Agronomy

 
Kiadó: Academic Press
Megjelenés dátuma:
 
Normál ár:

Kiadói listaár:
EUR 169.00
Becsült forint ár:
69 737 Ft (66 417 Ft + 5% áfa)
Miért becsült?
 
Az Ön ára:

62 764 (59 775 Ft + 5% áfa )
Kedvezmény(ek): 10% (kb. 6 974 Ft)
A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
Kattintson ide a feliratkozáshoz
 
Beszerezhetőség:

Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Nem tudnak pontosabbat?
 
  példányt

 
 
 
 
A termék adatai:

ISBN13:9780128174128
ISBN10:0128174129
Kötéstípus:Keménykötés
Terjedelem:338 oldal
Méret:229x151 mm
Súly:660 g
Nyelv:angol
150
Témakör:
Hosszú leírás:

Advances in Agronomy, Volume 158, continues to be recognized as a leading reference and first-rate source for the latest research in agronomy. Each volume contains an eclectic group of reviews by leading scientists throughout the world. As always, the subjects covered are rich, varied, and exemplary of the abundant subject matter addressed by this long-running serial.

Tartalomjegyzék:

1. Review of Soil Salinity Assessment for Agriculture across Multiple Scales using Proximal and/or Remote Sensors D. L. Corwin and E. Scudiero 2. Effects of Biochar Amendments on Soil Phosphorus Transformation in Agriculture Soils Fayong Li, Xinqiang Liang, Christopher Niyungeko, Tao Sun, Fend Liu, Yuji Arai 3. Applications of Grazing Land Models in Ecosystem Management: Current Status and Next Frontiers Liwang Ma, Justin D. Derner, R. Daren Harmel, John Tatarko, Andrew D. Moore, C. Alan Rotz, David J. Augustine, Randall B. Boone, Michael B. Coughenour, Pierre C. Beukes, Mark T. van Wijk, Gianni Bellocchi, Brendan R. Cullen and Hailey Wilmer 4. Soil Organic Carbon in Sandy Soils
- A Review Jennifer L. Yost and Alfred E. Hartemink 5. The National Academy of Sciences Prize in Food and Agriculture Science R. James Cook, Ronald L. Philllips, Harris A. Lewin